QR Code

Εργασίες αποκατάστασης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

post_thumbnail

Τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, από τις 07:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα συνεχιστούν οι εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Ν.Μουδανιών, στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, από τη Χ.Θ.35+500 έως τη Χ.Θ.30+200, με αποκλεισμό τμηματικά της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.