QR Code

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια συστοιχίας ραφιών τύπου DEXION (δώδεκα (12) τεμάχια μεγέθους 92×61 και συνοδευτικών υλικών) για τις ανάγκες του Αρχείου της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας, προϋπολογισθείσας δαπάνης 486,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%

post_thumbnail

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορές για την προμήθεια συστοιχίας ραφιών τύπου DEXION (δώδεκα (12) τεμάχια μεγέθους 92×61 και συνοδευτικών υλικών) για τις ανάγκες του Αρχείου της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας και συγκεκριμένα τα παρακάτω υλικά :

12 τμχ. ράφια με ηλεκτροστατική βαφή μεγέθους 92×61,
6 τμχ. κολώνες ύψους 2,5 μ. μεταλλικές με ηλεκτροστατική βαφή,
80 τμχ. βίδες γαλβανιζέ (βίδα/παξιμάδι),
6 τμχ πέλματα πλαστικά/ προστατευτικά κολώνας
6 τμχ κομβοελάσματα μεταλλικά /υποστήριξης κατασκευής

τα οποία θα παραδοθούν πλήρως εγκατεστημένα στο Αρχείο της υπηρεσίας (ισόγειο, Βενιζέλου 89, Βέροια), επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση DEXION.

Η προσφορές δεν πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των 486,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και το κριτήριο κατακύρωσης είναι η μικρότερη τιμή.

Ο φάκελος προσφοράς (ο οποίος θα περιέχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως ορίζεται στο συνημμένο) θα κατατεθεί ή θα αποσταλεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας, Ελ. Βενιζέλου 89, 59131, ΒΕΡΟΙΑ μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ 2024 και ώρα 14:00 μ.μ.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, δεν λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία αποστολής ή η σφραγίδα του ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ ή κούριερ), αλλά η πραγματική ημερομηνία παραλαβής του φακέλου από την υπηρεσία.