QR Code

Ανακοίνωση σε σχέση με την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Κλικ για τη Ζωή «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» (24/3/2020)

post_thumbnail

Λαμβάνοντας υπόψη i) την με αριθμ.πρωτ. οικ 852/16-3-2020 απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην οποία αναφέρεται ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών με φυσική παρουσία θα γίνεται μόνο για κατεπείγοντα θέματα που αφορούν λόγους υγείας, ii) το κλείσιμο όλων των δομών φροντίδας και πρόνοιας των ηλικιωμένων και iii) την προστασία των ευπαθών ομάδων, οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα : «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site της Π.Κ.Μ. και που βρίσκεται στη θέση: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=17&at=0

Στον Αποδέκτη θα επιλέγουν: Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚΜ
Στη συνέχεια θα συμπληρώνουν τα πεδία: Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Πόλη (τα στοιχεία αφορούν το άτομο το οποίο θέλει να συμμετέχει στο πρόγραμμα)
Στο πεδίο email θα αναγράφεται η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, η οποία δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικά του ωφελούμενου, αλλά μπορεί να ανήκει σε οποιοδήποτε άτομο που θα τον βοηθήσει να μετέχει ηλεκτρονικά στη διαδικασία.
Στο πεδίο Αρχείο θα επισυνάπτεται ηλεκτρονικά η “Αίτηση συμμετοχής-εκδήλωσης ενδιαφέροντος” η οποία βρίσκεται στη θέση: http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=36&newsid=8467
Στα σχόλια θα αναγράφεται: Συμμετοχή στο «Παροχή υπηρεσιών Αυτόνομης Διαβίωσης και Ασφαλούς Γήρανσης Ηλικιωμένων» του/της κ…………………………………………………
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να τσεκαριστεί το πεδίο: Ναι, να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό. Τέλος, στο κάτω μέρος θα πρέπει να αντιγραφούν οι χαρακτήρες στο κατάλληλο πλαίσιο και κατόπιν να πατηθεί το κουμπί Αποστολή.

Το αίτημά σας θα αποσταλεί και σύντομα θα λάβετε επιβεβαιωτικό email για την αποστολή του στη ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε.

Μόλις εξαλειφθεί ο κίνδυνος της διασποράς του Κορωνοϊού, θα βγει νέα ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους, που θα εξειδικεύει τον τρόπο υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών που συνοδεύουν την “Αίτηση συμμετοχής-εκδήλωσης ενδιαφέροντος”.